BALIKESİR DURSUNBEY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönemi Başarıyla Tamamlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü’müz sayın Ümit GÖKDEMİR, yayınladığı mesajında; 2015-2016 eğitim-öğretim yılı birinci döneminin başarıyla tamamlandığını belirtti.
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönemi Başarıyla Tamamlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü’müz sayın Ümit GÖKDEMİR, yayınladığı mesajında; 2015-2016 eğitim-öğretim yılı birinci döneminin başarıyla tamamlandığını belirtti.

Yarı yıl tatili ile ilgili öğrenciler tavsiyelerde bulunan GÖKDEMİR

“Öğrencilerim şunu hiçbir zaman unutmamalılar ki karneler sadece dönem boyunca sergiledikleri çabaların göstergesidir. Bu nedenle karneler hiçbir zaman sizin şahsiyetinizin, kişiliğinizin, insani değerlerinizin ya da zekanızın göstergesi değildir. Bu nedenle karnesi kötü olan öğrencilerim kendilerine olan güvenlerini kaybetmesinler.  Çaba gösteren her öğrencinin başarılı olacağına inanmaları gerektiğinin unutmamalıdırlar. Karnesi İyi olan öğrencilerim ise sergiledikleri çabaları bırakmamaları aşırı kendilerine güveninde başarılarının düşmesine neden olabileceğini  unutmasınlar. Elde ettikleri başarıların devamlı ve sürekli olarak çalıştıklarında  kendilerinde duracağını bilmelidirler.”


Velilere seslenişinde ise

“Değerli  veliler, çocuklar için büyük fedakarlıklar yaptığınızın farkındayım. Karnenin çacuğun performansının yanında anne ve babanın da dikkat etmesi gerekenleri belirttiğinin farkında olun. Çocuklarınızın tatilde dinlenmesine izin verin, çocuğunuzun hayatta başarısını gösterebileceği farklı bir çok alanların da olduğunu fark etmesine imkan sağlayın. Ders notları iyi de olsa Kötü de olsa sevginizin karneye bağlı olmadığını, sonuç ne olursa olsun yavrularınızı sevdiğinizi gösterin.”

Ayrıca Sayın Ümit GÖKDEMİR;

“Tüm Öğretmenlerimize, okul yöneticilerimize , yardımcı hizmetlilerimize, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeline, taşıma şoförlerine, yemek dağıtım elemanlarına gösterdikleri çalıişmalarında dolayı teşekkür ederim” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü TEOG Ortak sınavlarında 120 net çıkarıp tam puan alan İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Faruk KEZER’i unutmadı.  “Öğrencimizin gösterdiği başarıdan dolayı kendisine emeği geçen İmam Hatip Ortaokulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Sevgili Öğrencilerimiz; başarının anahtarı,çalışmak, çok çalışmaktır.

Bozyokuş Mahallesi İsmail Dayı Caddesi No 32 10800 Dursunbey/BALIKESİR - 0 266 662 23 09

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.