BALIKESİR DURSUNBEY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Yapıldı

Bilimin günlük hayatla ilişkilendirilmesi, araştırma tekniklerinin, bilimsel raporlamanın ve bilimsel sunum becerilerinin tabana yayılarak genç bireylere kazandırılması, gerçek hayattaki soru ve sorunlara çözüm bulunmasında bilimin ve bilimsel çalışmaların öneminin öğrenciler tarafından uygulayarak/yaşayarak öğrenilmesi amaçlan 
4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Yapıldı

TÜBİTAK Bilim Fuarları  Sırasıyla Akbaşlar Ortaokulu,İmam Hatip Ortaokulu ve Gökçedağ Ortaokulunda başarıyla gerçekleştirilmiştir.Yapılan Bilim Fuarlarına programına Dursunbey Kaymakamı Yaşar AKSANYAR, Belediye Başkanı Ramazan BAHÇAVAN, Garnizon Komutanı Mehmet AYÇA, Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Yusuf CENGİZ,Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan KONAKBAY, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ümit GÖKDEMİR ve çok sayıda davetli katıldı.

Bu süreçte emeği geçen,büyük bir özveriyle aylarca çalışıp bizleri farklı bilim projeleriyle tanıştıran herkesi kutlar başarılarının devamını dileriz.

Bozyokuş Mahallesi İsmail Dayı Caddesi No 32 10800 Dursunbey/BALIKESİR - 0 266 662 23 09

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.